dissabte, 11 d’octubre del 2008

Presentació oficiosa d'Estic tàrtar

Aquest dijous, 10 d'octubre, des de l'Auditori de Vilanova i la Geltrú, ha començat a caminar el bloc Estic tàrtar. Un nou projecte que, a jutjar per l'enorme expectació creada, el públic esperava amb delit. Amb la sala plena a vesar –vegeu foto– i nombrosa gent al carrer fent cua per entrar, els autors han donat les primeres pistes del seu secret més ben guardat. L'èxit ha estat tan rotund que els nombrosos periodistes acreditats no han dubtat a comparar-lo amb l'arribada de l'iPhone d'Apple al mercat. En tot cas, els desafortunats que no hagin tingut l'oportunitat de gaudir de l'esdeveniment, tindran aviat una segona oportunitat, ja que recordem que aquesta només ha estat la presentació oficiosa. L'oficial està prevista pel gener de 2009, coincidint amb la celebració de la V Trobarasca Disseny & Birres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaba yo buscando información sobre fotografía pinhole y no me digas cómo, he llegado a Estic Tàrtar. ¡Menuda sorpresa!, y además me gusta que la presentación oficiosa la hayáis hecho el 10 de octubre, Día Mundial de la Salud Mental, que como ya sabéis es el único día del año en que los internos psiquiátricos salen a la calle. Curiosamente no se distinguen de los que estamos fuera, lo que me lleva a la conclusión de que, cuantos más seamos, más reiremos. Enhorabuena.
Màrius

Anònim ha dit...

Màrius? de que em sona aquest nom. Ets l'arxiconegut Màrius dels Gómez Giménez de tota la vida? Quina sorpresa trobar-te per aqui tan aviat? I com ens has trobat? Bé, ja m'explicaràs. En tot cas, hi ha tingut alguna cosa a veure els links de "prova" que haviem possat a la columna de gadgets? En tot cas, és un honor per Estic Tàrtar que siguis el nostre primer visitant. La previsió era avisar una mica més endavant, quan tinguem clar que això ens portarà a alguna cosa. Però t'ens has avançat. Benvingut. Estarem en contacte.