dimarts, 10 de febrer del 2009

Bernardo Muñoz presenta "La Mujer de Papel" a l'Espai Garum


Fotografia: Espai Garum

El passat diumenge 7 de febrer es va inaugurar, a l’Espai Garum de Lliçà d’Amunt, l’exposició "La Mujer de Papel", de l’il·lustrador Bernardo Muñoz. L’autor presenta una mostra del seu treball en el camp del còmic, especialitat que alterna amb la il·lustració publicitària. Aquesta exposició permet seguir pas a pas el procés creatiu d’una historieta de còmic; dels primers esbossos a mà, el dibuix previ a llapis, el pas a tinta, i, ja digitalment, l’afegit dels matisos de grisos o color.


Fotografia: Zed Isdead

Durant la inauguració, els assistents vam tenir l’oportunitat de conèixer aquest procés de primera mà, escoltant primer la presentació i establint desprès un un actiu col·loqui amb el propi autor que ens ha permès conèixer millor el seu univers creatiu.

Bernardo Muñoz, especialitzat en còmic eròtic, ha publicat els seus treballs en diverses revistes, entre les que destaca El Víbora, i actualment està treballant en una nova història de la qual ens permet fer-ne un primer tast en aquesta exposició, que es podrà veure fins dissabte 7 de març.

+ informació
La Mujer de Papel. Bernardo Muñoz. Espai Garum
Bernardo Muñoz. Ilustración