dimarts, 4 de gener del 2011

Populart. 011. Timbre

Timbre
Lloc: Sants. Barcelona
Fotografia: Kapplann
Data: 2010

7 comentaris:

Hania ha dit...

És impressionant com et "conviden a trucar", sigui a l'hora que sigui; i, evidentment sense cap intenció de veure-li la cara a qui està a darrera la porta.

Jaume ha dit...

No es pot negar que el primer objectiu del disseny, la claretat de la informació i la utilitat de la mateixa, el compleix amb escreix.

Tenzin ha dit...

Estic d'acord amb en Zed Isdead, "objectius complerts", però a on és el GUST, utilitzant aquest color de caca de gos i aquestes lletre subratllades (per si et passa desapercebut, cosa impossible) i per acabar la fletxeta envoltant el timbre per evitar equivocacions. Això sí, m'agrada la caixa de la lletra, realment està pensat perquè ningú prescindeixi d'aquesta informació, realment han pensat en treure barreres informatives per alguns deficients visuals i d'altres tipus.

Zed Isdead ha dit...

Jo penso que hi ha dos detalls que el fan especial:
1. la fletxa adaptada a la cantonada no té preu.
i 2. el subratllat del subratllat és sublim.

Tenzin ha dit...

Estic d'acord Zed Isdead, dos detalls que no tenen preu, com tot l'escrit.

Hania ha dit...

Aquesta és la imatge, però segur que pel darrera de la porta se sent una veu de "carajillo" que diu "tiiimbre, tiiimbre, tiiimbre...".
Estic pensant que els rètols parles per sí sols, però si els escoltem, segur que tenen veu.
Kapplann, no pots gravar el so també?

kapplann ha dit...

tot plegat té l'aspecte de la casa de la bruixa d'un conte per a espantar la mainada, i si a més es pogués escoltar algun so, llavors seria terrorífic del tot.