divendres, 10 d’octubre del 2008

Read me first

Abans de res, aclarir que Estic tàrtar no és un bloc sobre gastronomia. La qual cosa no vol dir que no en parlem en alguna ocasió, que també podria passar. Dit d'una manera plana, Estic tàrtar és un bloc sobre disseny gràfic fet per dissenyadors gràfics. Un espai on abocarem, de forma més o menys ordenada, les nostres idees i reflexions sobre temes relacionats amb la nostra feina. I punt. En el fons, un bloc més. Seria absurd i un tant pedant dir que serem diferents, que serem molt innovadors i que oferirem a tots aquells que es deixin caure per aquest petit racó del ciberespai una col·lecció de posts que marcaran tendències i els canviaran la manera de veure i viure la vida. Res més lluny de la nostra intenció. Només pretèn ser un recull d'idees i de pensaments sobre el que fem i el que veiem en el nostre dia a dia, professionalment parlant. Mirarem, això sí, d'obrir els nostres horitzons a totes aquelles altres especialitats que hi estiguin relacionades o no i que, per damunt de tot, ens vingui de gust comentar. Fotografia, cinema, exposicions, webs, art… No pretenem ser crítics de res però expressarem la nostra opinió sense embuts. No ens hem posat cap objectiu i no tenim cap certesa de fins on arribarem amb aquest projecte però estem "tàrtars" que ens ho podem passar bé amb l'experiència. Així que començarem per seleccionar uns bons ingredients, els picarem finament i, sempre en cru,  els començarem a remenar amb "carinyo" perquè comencin a macerar de forma lenta i constant. El resultat, com gairebé sempre, dependrà del comensal. Hi haurà qui el trobarà insuls i n'hi haurà –esperem– qui el trobarà saborós. I tant de bo potser hi haurà qui el trobarà fins i tot un puntet picant, la qual cosa ens satisfaria molt. 
Bon profit.