divendres, 5 de març de 2010

La 6a Trobarasca Disseny & Birres, a punt

La 6a Trobarasca Disseny & Birres ja es aquí. El passat 1 de març va quedar oficialment convocada la nova edició d'aquestes trobades informals, que celebrarem el proper divendres, 12 de març a Barcelona. L'organització de l'event i la imatge gràfica del mateix anirà a càrrec de l'Isidre, que tindrà el "plaer" –i el mal de cap– de rebre'ns a tots al seu estudi.

Logo de la 6a Trobarasca: Isidre Barnils

L'ordre del dia ha quedat definit amb els següents temes:
1. Els blocs, Facebook, Twitter, MySpace. Que ens ha quedat i quin profit hem tret de tot plegat? És útil un bloc o una mini web per donar a conèixer la nostra feina? És un bloc una eina professional o només és el suport a una web sencilla?
2. Crisi: inventar noves feines (en camps propers al disseny: disseny d'interiors, estampats, estands per a fires) i col·laborar amb d'altres professionals d'aquestes disciplines.
3. Hi ha vida més enllà del disseny gràfic? una reflexió sobre el que som capaços de fer els dissenyadors per no estar les 24 hores del dia treballant.
4. El disseny de pàgines web en ocasions ens suposa un handicap. Quin panorama ens espera en aquest terreny?
5. Fòrums de disseny. Quins? Són útils?
6. El futur dels llibres digitals.

Tot i que generalment optem per incloure a l'ordre del dia només cinc temes, l'empat entre els dos últims ha obligat a inclou-re'ls en el programa de forma extraordinària. El ritme de la reunió decidirà si tenim prou temps par a tractar-los o no.

A data d'avui es preveu l'assistència de 10 participants, la qual cosa, de confirmar-se, mantindria una mitjana de participació magnífica.
Ens veiem divendres vinent a la 6a Trobarasca Disseny & Birres.