divendres, 30 de gener del 2009

Dia "T", hora "V"

Per fi. Ja ha arribat el dia "T" i l'hora "V". Si els elements i els déus ho permeten, avui, a l'hora del té, es possarà en marxa la V Trobarasca Disseny & Birres. Aquesta edició, que estrena una nova etapa, engega amb la intenció de consolidar aquest tipus de trobades, amb l'objectiu de com a mínim igualar el nivell de les quatre anteriors i amb l'esperança de garantir-li una major longevitat. Els ingredients hi són: professionalitat, coneixement, inquietut, interéssos comuns i, per damunt de tot, bon rotllo. Molt bon rotllo. Falta saber si serem capaços de possar-hi la voluntat i la continuitat que donen el veritable sentit a aquest tipus d'activitats. Nomès depèn de nosaltres.

2 comentaris:

MG ha dit...

La verdad es que con la edad uno cada vez se hace más selectivo a la hora de gastar el tiempo y muchas veces ya ves venir ciertas "historias" antes de que sucedan.
No es el caso de la Trobarasca del viernes que en mi modesta opinión, al menos el rato que estuve, fue interesante y mágica. Interesante, ya que los temas, comentarios, opiniones, sugerencias, estilo, espacio, respondieron perfectamente a las espectatívas creadas por los organizadores..., y Mágica, porque reunir en tan poco espaio tal cantidad de creatividad, profesionalidad y buen rollo, en los tiempos que corremos, es pura magia.
Gracias Jaume, gracias Joan..., lo vuestro es un lujo.
Màrius

Anònim ha dit...

El veritable luxe és seguir tenint la capacitat i les ganes de trobar-nos tots plegats de tant en tant, sigui amb l'excusa que sigui. El veritable luxe és que cada dia siguem més i que els que s'estrenen ens demostrin unes ganes de participar inusuals en aquest tipus d'activitats. I el veritable luxe és tenir la possibilitat de que cadascú de nosaltres tingui l'oportunitat d'oferir i aprendre de la resta i a sobre ho aprofiti. Gràcies a tots per ser-hi, i especialment als que us estrenàveu. Que aquesta història tingui continuitat nomès depén de nosaltres.