dimarts, 1 de febrer del 2011

Rètols linds. 33. DDR Informática + Diseño

DDR Informática + Diseño
Lloc: Sant Martí, Barcelona
Fotografia: Zed Isdead
Data: 2010

7 comentaris:

Tenzin ha dit...

D'aquest rètol m'aconvida a somriure el nexe "+", podria ser "i", "amb", "sense","de".....però utilitzen el +,és a dir si pots triar mIllor DOS EN UNO.
Com diu la dita popular "Burro grande ande o no ande"

Anònim ha dit...

Tenzin, m'estàs donant una idea, ara que la cosa del disseny va una mica fluixa (els clients demanen més i paguen menys, això si aconsegueixes clients...). Potser el futur està en oferir-li al client el "disseny oportú" més "classes d'informàtica", tot en el mateix pac i evidentment pel mateix preu, però amb una única condició: que ens deixi la part del disseny a nosaltres, els professionals, i no demanin coses rares.

Zed Isdead ha dit...

Tens raó Anònim, però fixat que l'oferta és a l'inversa. Ofereixen Informàtica (que és el que importa) més Disseny (que suposo ja s'ho deuen passar més pel forro).
I es que en el fons, a qui li interessa el disseny? Si on hi hagi un bon departament d'informàtica…

Anònim ha dit...

Zed Isdead, està clar el que dius, potser seria qüestió de replantejar la meva professió, si ho hagués sabut abans.....Ja m'ho deia un familiar: se't donen molt bé els ordinadors...i afegia: no sé com t'aclareixes.
I jo tampoc.

Zed Isdead ha dit...

Es que jo crec que una cosa no te gaire a veure amb l'altra. Suposo que s'et donen bé els ordinadors perquè són la teva eina de treball. Però això no té gaire a veure amb saber-ne d'informàtica, no? A mi almenys, em passa això. I, pel que veig, entenc que som col·legues de professió.
En resum, el que el que et vull dir és que ami, personalment, la informàtica com a tal m'interessa més aviat poc. Però en canvi em veig obligat a "estar a la última" pel que fa a les eines que necessito (hardware i software). Entenc que són temes diferents.

Anònim ha dit...

Sí Zed Isdead, són coses molt diferent, La intenció era treure la part còmica (què la té) de tot això.
I si per a mi fos, tornaria a agafar el llapis, paper, cutter i les letraset...i a gaudir....


*per no confondre'm amb un altre anònim, seré "anònim's"(acabo amb això acabo de deixar l'anonimat...)

Zed Isdead ha dit...

Està clar, Anonim's. I lo de recuperar el lapis i el paper totalment d'acord. Però això del cutter i el letraset? A mi em faria una mica de mandra, la veritat…