dissabte, 13 de març del 2010

La 6a. Trobarasca, un pas més endavant dins les Trobarasques












Ahir divendres dia 12, 6ª. Trobarasca.
En una tarda de retrobament professional, vam poder veure que aquesta gent es salten els ordres del dia amb un facilitat que fa fredat! Clar, son dissenyadors -la majoria-... gent d’allò més extranya que va pel carrer mirant el què no ha de mirar...
Tot i les notables absències d’en Jaume (t’estimem!), d’en Màrius, d’en Xavi, de l’Elisenda, d’en Pere i d’en Bern, els assistents es van defensar prou bé perquè la trobada tingués un bon nivell i perquè finalment i en resum, tothom en pogués treure quelcom de profit i, personalment, penso que fent un bon fòrum de debat, de propostes, de coneixements, d’intercanvi i, perquè no dir-ho, de bon humor.





































Blocs, Webs, Delicious, Minimizer, Eye, Dropbox, Issuu, Yousendit, Indexhibit, RSS, Twitter, Foroalfa, Ateneupopular, Llibreries especialitzades, Concursos no remunerats, Multiserveis, Especialització, ... van ser part dels ingredients de l’amanida-mix que va sorgir ahir des de la cuina de la 6a. Trobarasca.

Cal destacar que la Mariona, en les seves intervencions, i des de un àmbit no professional com a dissenyadora, va tornar a remoure fonaments i despertar de nou curiositat pel desplegament i mostra de recursos, plataformes i demès eines virtuals.

A més, vam poder veure en Tomàs globalitzador entre la Índia i la Xina, en Bernat transformat per tanta plataforma virtual, a la 3A forofant a dojo, en Joan que certament no tenia el millor dia del món, defensant encara la plataforma pro-Freehand, a la Mariona més ràpida sobre el teclat que la pròpia ADSL, a la Isa més multidisciplinar i viatgera, a la Sònia cercadora incansable de col·laboradors amb cara i ulls, a l’Isidre encarant -si o si- la realització de websites, i a la Pili proclamada per unanimitat membre fundador del software l’Illustrator.

Cal agraïr un cop més a l’Isidre el fantàstic acolliment entre trèbols, mosques i bunyols... ummmmm.
Gràcies de veritat Isidre per la teva hospitalitat!

I per acabar,... colla: ens trobem a la 7a. Trobarasca?
Sembla que la Sònia s'animarà a organitzar-la.
Tan de bò.

8 comentaris:

Jaume ha dit...

Ja veig que se us pot deixar solets. Així m'agrada! Em sap molt greu no haver vingut però com l'únic responsable d'això vaig ser jo mateix amb les meves decisions, no sempre encertades, doncs no cal que digui res més.

El que si que em treu el son és: quí, quan i on serà la propera Trobarasca?

I també: penjareu algún mini resum d'algun tema que vau debatre? Seria la polla!

I per acabar: ningú va fer ni una trista foto?

Per la resta, espero que quedem un dia d'aquests i em posseu al dia.

Felicitats.

Jaume ha dit...

Collons Joan, vaig més ràpid jo amb els comentaris que tu amb la foto!

Rés, anula l'última d eles meves preguntes.

Sorry.

Jaume ha dit...

Bunyols i birres artesanes… i jo a casa agobiat de la vida.

Cagundeu!

iscolo ha dit...

Ei guapos! Vull agraïr als que insistiu en seguir fent aquestes trobarasques-trèvolrrasques. Especialment al Jum i al Joan que són els qui "s'arremanguen fort" per que les anem fent, i en aquesta en concret a l'Isidre amb el seu bon rollet: birres mosca, superbunyols amb sorpresa, trèvols de la sort i canvi de cadira (estava planxada aquest divendres, merci). Seguim fent-les, va, que està molt bé veure'ns i parlar una mica del que ens passa a tots a nivell laboral. Jo deixo anar aquí de que algun dia posem en comú preus de disseny....el de sempre, oi?...estaria molt bé fer una mitja entre tots els nostres estudis...menys els Zimmerman, eh? que ens trencria la mitja, je, je. I als que no van venir els vam trobar a faltar. Un petó a tots!

MG ha dit...

Os pido disculpas ya que mi "ponencia" estaba en el orden del día y... fallé.
Para una vez que no tengo que pedir permiso en el curro para ir a la Trobarasca, resulta que me cambian el día de montaje de la expo y me quedé con las ganas, sobre todo porque iniciativas tan interesantes como esta no abundan y hay que pillarlas al vuelo.
Para la próxima prometo blindar la fecha.
Enhorabuena y... "palante"

Anònim ha dit...

ei amics!

per a mi va tornar a ser un plaer "colar-me" a la vostra trobada! (penseu que he explicat el que feu i com ho feu a un amic meu documentalista que està pensant fer un grup informal de gent de la nostra professió per explicar-se coses...! vaig pensar... "de què em sona això...?" Fareu escola!

Ah! i a banda que vaig aprendre molt i moltes gràcies i que sou estupendos.. us escric aquí per dir-vos que l'altre dia se'm va oblidar convidar-vos a que vingueu a veure l'exposició que entre l'Aurora i jo hem estat preparant pels aparadors de la ferreteroa Bolibar de barcelona (consell de cent, 43 cantonada rambla de catalunya).
Fant cent anys i els hi hem dissenyat i muntat l'exposició "Bolibar. 100 anys obrint portes".

No cal dir que com a gent del ram que sou ens encantaria que ens diguéssiu la vostra opinió!

una abraçada a tots,
especialment a la meva padrina isa :* (petó)

mariona :-)))

ps: més info al meu blog: http://inventariant.wordpress.com/2010/03/19/ferreteria-bolibar-100-anys-obrint-portes/

Jaume ha dit...

Hola Mariona,
Em vaig alegrar molt que repetíssis l'experiència d'assistir a la Trobarasca. Sapigues que li vam demanar el teu e-mail a la Isa i que quedes automàticament "fitxada", així que per a les properes ja t'enviarem directament tota la info i comptem amb tu (i per suposat amb l'Aurora, si li ve de gust).
Jo no vaig poder assistir-hi per temes personals però espero poder tenir prou ànims per a la propera, així que espero ens tornem a trobar allà. Els companys ja m'han informat de que els vas oferir una nova lliçó plena d'entusiasme. Fantàstic.
I per acabar, t'he de dir que he estat xafardejant el teu bloc i, a part de felicitar-te pel disseny, miraré de seguir-lo ja que pel que he vist, és molt interessant.
I per acabar (vaja rotllo, no?) felicitar-te per l'expo que ens proposes. Jo, com sempre, me n'he assabentat tard, però diga'ns fins quan estarà, si us plau, i miraré de passar-hi una estona a visitar-la.

Una abraçada.

Zed (o potser hauria de dir Jaume?)

Anònim ha dit...

ei jaume!
què guay que et passis per aquí!

a mi em va fer molta molta il·lusió que em tornessiu a convidar! venia només a escoltar i mira, encara vaig acabar parlant, i me n'alegra poder-vos explicar coses que us siguin útils! a mi em fascinen coses de la vostra professió i és un honor i un plaer que em deixeu "colar-me" en les vostres trobades, super interessants! I l'entusiasme que no falti mai! (és una forma de dir que soc una mica friki, oi? ja ho sé, ja, JAJAJAJA...) Jo també espero que puguis venir a la propera, allà ens veurem! molts molts molts ànims, jaume.

em fa molta il·lusió rebre felicitacions pel disseny, venint de tu! (ara que el meu únic mèrit és haver triat la plantilla de wordpress, jejeje). Les fotos que surten a la dreta sí que són meves! jo també tinc una secció tipus els vostres pictoGames o rètols linds! l'àlbum senyalètica, m'encanta fotografiar les senyals de home-dona dels lavabos :-)))
i per les felicitacions del contingut, moltes gràcies també... va nèixer com dos blogs diferents, un tipic de reflexions i palles mentals i un altre només de llistes, i els vaig acabar fusionant. Escric ara molt menys del que voldria, però si sé que algú em llegeix m'animaré més sovint! ;-)

ah! I per acabar (toma comentari més llarg que m'he cardat...) l'expo als aparadors de la ferreteria Bolibar en ppi s'hi ha d'estar fins a finals d'any, tot el centenari!

apa doncs, que merci, que salutacions, i que fins aviat!!!

mariona :-)))