dilluns, 28 de febrer del 2011

Rètols linds. 36. Doctores Pina

Doctores Pina
Lloc: Les Corts, Barcelona
Fotografia: Zed Isdead
Data: 2011

Si al passar davant d'aquest establiment noteu un cert pessigolleig picaró en certes zones de la vostra anatomia, controleu els vostres impulsos. Els Doctors Pina segur que són uns magnífics professionals, però de l'odontologia. Així és que si entreu i us conviden a estirar-vos en una butaca anatòmica, aneu en compte perquè el més probable és que les pessigolles us desapareixin tan ràpid com els vostres queixals corcats.

10 comentaris:

bruc ha dit...

ummmmm...

Nora ha dit...

M'agrada molt aquesta mena de vibrador/taladrador de la "i".

Zed Isdead ha dit...

Almenys com a clinica dental té una virtut innegable que la diferència de la resta. Que convida a entrar a fer-hi una ullada! ;-) I un cop a dins…

marcela ha dit...

ÉS VERITAT!!!! he trucat i és una clínica dental...
Ho sento però no m'ho acabava de creure, què fos una clínica sí, però més aviat veterinària.

Zed Isdead ha dit...

Si marcela, si. És una clínica dental. A estictartar no som gaire seriosos però mentides no em diem ni una… o gairebé! ;-) Això sí, jo no hi vaig entrar ni tampoc hi he trucat, així que el que eren veterinaris no ho sabia. Moltes gràcies per l'aclariment.

Zed Isdead ha dit...

Ah, per cert, i si tens alguna mascota i algun dia els hi fas una visita, ja ens explicaràs l'experiencia… fins on es pugui explicar, és clar! :-D

Tenzin ha dit...

Zed Isdead, no, no, no.
jo he trucat també, no m'he pogut estar, i és una clínica dental.
El que jo entenc és que ella es pensava que era una clínica veterinària, perque diu "però més aviat veterinària". Jo ho interpreto així.

Zed Isdead ha dit...

Ah, òstia (perdó), llavors ho he entés malament. Ara relegint-ho em sembla que tens raó, Tenzin. Disculpeu i no foteu ni cas dels meus comentaris anteriors.

Definitivament, estic (tartar) més acabat que el Guerrero del Antifaz. Sorry.

En tot cas, si algú s'anima a arrencar-s'hi un queixal, ja ens explicarà l'experiència!

Anònim ha dit...

Hola, buenas tardes.
navegando por la red he encontrado, este blog en el hay comentarios de la clinica dental de la que soy propietario.

Me alaga que le letrro llame tanto la atención y que el aspecto de la clinica tambien.

Estais invitados a conocer nuetras instalaciones cuando querais.

nos podeis seguir en Facebook. Clínica dental Doctores Pina.

Saludos
Francisco Pina Adell

Zed Isdead ha dit...

Bona tarda Francisco,
Hem de reconèixer que és la primera vegada que ens escriu un implicat directe de les nostres "recerques" fotogràfiques. Sabiem que podia passar i l'hi agraim molt sincerament la seva participació i, sobretot, el seu sentit del humor, que com haurà pogut constatar, és una de les característiques principals del nostre bloc.
Com a dissenyadors gràfics que som, tenim la mala costum d'estar continuament a l'agüait d'exemples de la nostra feina que ens cridin l'atenció d'una o altra manera ("deformació professional", en diuen).
I hem de reconèixer que el rètol de la seva clínica ens va portar a pensar en possibles "confusions" que ens van semblar divertides d'explicar. Sempre, però, amb tot el respecte, tant per als propietaris (en aquest cas vosté mateix), com per als professionals que l'hagin dissenyat.
Celebrem que vosté també ho entengui així, i un cop més li agraim el seu comentari, no sense abans aclarir-li, que si en algun moment no se sentís còmode amb la imatge o el text només ens ho ha de fer saber i, obviament, ho eliminariem del bloc.

Salutacions i moltes gràcies per la seva invitació.

Estic Tàrtar